Een ongekende droomwereld van kristal

De Floating Crystal Chandelier is zoals de naam het aangeeft een zwevende kristallen kroonluchter. Het is een uniek design van Groenensteyn Crystal Lighting. Elke kandelaar & Butterfly bestaat uit lossen elementen van kristal die worden behangen met kristallen van Swarovski. De zwevende kroonluchter wordt vanuit het plafond belicht met LED lampen. Niet alleen mooi licht, ook nog eens duurzaam! 

Floating Butterflies Chandelier 

klik op uw keuze - foto's worden vergroot

Maatwerk &  ongekende verlichtingsmogelijkheden

Er zijn verschillende uitvoeringen van de Floating Crystal chandelier. De Floating Butterfly is een populaire uitvoering met zwevende kristallen vlinders. Deze vlinders kun je ook combineren in de Mix & Match: Floating Candles & Butterflies met loshangende vlinders, kandelaren en eventueel een sterrenhemel.

Gaat u liever voor strak? Dan is de Floating Crystal Candles iets voor u. Zoekt u wat speels? Dat de Floating Crystals iets voor u, waarbij u verschillende soorten kristallen mag uitkiezen die aan draden komen te hangen. Hierbij is een keuze uit 9 verschillende soorten kristallen en kunt u bijvoorbeeld kiezen voor kristallen druppels die nu helemaal hip zijn.

Elke Floating Crystal chandelier wordt handgemaakt en speciaal op maat voor u gemaakt. Hierdoor is alles mogelijk denkende aan goude of zilvere uitvoering, gekleurde kristallen, zwarte details zoals bijvoorbeeld spots en bepaalde afmetingen voor de kroonluchter.  Kortom, de Floating Crystal chandelier zorgt voor ongekende verlichtingsmogelijkheden! 

Verschillende video's van Floating Crystal Butterflies

Mix & Match: Floating Candles & Butterflies

Floating Crystal Candles

Floating Crystals

Bent u ook zo benieuwd hoe deze Floating Crystal chandelier er in het echt uitziet? Maak een afspraak en kom kijken in onze  showroom. Wilt u meer informatie vul dan het contactformulier in.

Contactformulier


Projecten van onze Floating Crystal Chandeliers